San Jose Sharksin ja Minnesota Wildin välisessä ottelussa nähtiin ehkä ”omituisin” torjunta koskaan samalla, kun Wild-pelaajat luulivat jo juhlivansa maalia.

Kun Wild-hyökkääjä Chris Stewart pääsi tälläämään kiekon suoraan poikittaissyötöstä, vasemmalta b-pisteeltä, kohti Sharks-maalivahti Martin Jonesia, kyse oli erinomaisesta maalintekopaikasta.

Ja maalihan siitä syntyikin, tai niin ainakin juhlivat Wildin pelaajat luulivat. Vaan hämmennystä alkoi aiheuttaa se, että punalamppu ei syttynyt missään vaiheessa ja myös kiekko oli kateissa.

Yhteistuumin tuomaristo ja Jones ihmettelivät, että missä kiekko on. Samaan aikaan kanadalaisvahti käänsi selkänsä kameroiden suuntaan ja sitten totuus valkeni: Jones näytti kuin Notre Damen kellonsoittajalta ja tälle oli myös olemassa erittäin hyvä syy – kiekko, kun oli pystyssä hänen paitansa sisällä, selkäpuolen yläosassa.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
The Wild thought they scored. Martin Jones's jersey had other ideas. #SJSharks

Lähetyksessä, joka oli siis Wildin välittämä, selostajat haukkoivat henkeään ja totesivat yhteen ääneen, etteivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa.

Jonesin harmiksi Wild onnistui kuitenkin toimittamaan kiekon kolmesti hänen selkänsä taakse, ja kun Sharks-pelurit onnistuivat ohittamaan Devan Dubnykin kaukalon toisessa päässä vain kerran, jäivät pisteet Minnesotaan.