Tunteikas P.K. Subban ottelun jälkeen: ”Jaoin tuon hetken kaikkien fanien ja koko yhteisön kanssa”

© Kuva: Getty Images

Kanadalaispuolustaja P.K. Subban teki viime yönä paluun vanhoille kotikonnuilleen, Montrealiin. Paluu oli hyvinkin tunteikas, sillä mies kyynelehti hänelle tehdyn tribuuttivideon jälkeen.

Voit katsoa videon tästä kaikesta tämän linkin takaa.

– Kaikki muistot palasivat takaisin. Oli kyse sitten sairaaloista tai lasten auttamisesta, perheestäni, joukkuekavereistani. Minusta tuntui siltä, että jaoin tuon hetken kaikkien fanien ja koko yhteisön kanssa ja siksi herkistyin niin paljon, Subban kertoi ottelun jälkeen The Scoren mukaan.

Subban oli kuin Montrealiin tehty puolustaja. Ensinnäkin pelitaidot ovat supertähtiluokkaa, minkä lisäksi mies on todella viihdyttävä pelaaja. Esimerkiksi komeat yksilösuoritukset ja kovat taklaukset kuuluvat miehen repertuaariin.

Subban kaupattiin viime kesänä kuitenkin Nashvilleen, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Tämä siitäkin huolimatta, että hän on nuorempi ja pelillisesti jo parempi, kuin Montrealiin matkannut Shea Weber.

Canadiens-fanit eivät kuitenkaan olleet unohtaneet Subbania.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!