Onko Patrik Laine turhautumassa? – ”Kaikki puhuvat vain laukauksestani”

© Kuva: Getty Images

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine palasi All Star -viikonlopun jälkeiseltä tauolta ryminällä takaisin, sillä hän iski heti ensimmäisessä ottelussaan maalin St. Louis Bluesia vastaan.

Osuma oli suomalaisnuorukaiselle jo kauden 23., minkä myötä hän on jälleen Jetsin paras maalintekijä yhdessä sentteri Mark Scheifelen kanssa.

Tai itseasiassa aiemmin mainittu All Star -tauko ei päde täysin Laineen kohdalla, sillä hän osallistui viikonlopun tähdistötapahtumaan, missä hän edusti Keskisen divisioonan joukkuetta.

Laineen viikonloppu oli kokonaisuudessaan komea, sillä hän sijoittui laukauiskilpailussa toiseksi, kun edelle kiilasi ainoastaan Montreal Canadiensin tähtipuolustaja Shea Weber. Tähän liittyen Laine vaikuttaa kuitenkin jo hiukan kyllästyneeltä, mitä tulee hänen laukaukseensa.

– Kaikki puhuvat vain minun laukauksestani. Ehkä jotkut kaverit ajattelevat minusta myös, että en ole niin nopea, tai että olen hidas. Tiedän kuitenkin, että osaan myös luistella. Pari ensimmäistä metriä ei ole niin nopeat, kuin Connorilla (McDavid), mutta kun pääsen vauhtiin, olen mielestäni nopea, Laine avautui Winnipeg Sunin mukaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!