Patrik Laineen ensimmäinen tähdistöottelu takana – ”Oli kunnia tavata kaikki legendat”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine valittiin heti tulokaskaudellaan NHL:n All Star -tapahtumaan. Samalla hänestä tuli nuorin suomalainen, joka on osallistunut kyseiseen tapahtumaan.

Laine häikäisi erityisesti taitokisassa, jossa hänen lämärinsä oli toiseksi kovin, ainoastaan Shea Weber laukoi kovempaa. 3vs3 -muotoisessa ottelussa Laineen edustama Keskinen divisioona joutui toteamaan Tyynenmeren divisioonan paremmakseen maalein 3-10.

Laine oli kuitenkin erittäin tyytyväinen koko viikonloppuun ja oli erityisen innoissaan siitä, että sai tavata kaikki NHL-legendat.

– Koko viikonloppu oli hieno kokemus minulle. Oli kunnia tavata kaikki legendat ja olla samassa huoneessa niiden jätkien kanssa, Laine totesi tähdistöottelun haastattelussa.

Laineelta kysyttiin haastattelussa, mikä oli hänen henkilökohtainen kohokohtansa viikonlopun aikana. Suomalaisnuorukainen ei osannut sanoa vain yhtä hetkeä.

– En tiedä. Ei ollut vain yhtä huippuhetkeä. Koko viikonloppu oli todella hauska.

Kausi jatkuu heti tiistaina

Laine ei ehdi kovinkaan kauaa muistella All Star -viikonlopun tapahtumia, sillä NHL-kausi jatkuu heti tiistaina. Suomalaisnuorukaisen mukaan pieni tauko tuli hänelle hyvään saumaan, ja tästä on hyvä jatkaa kauden loppuun.

– Kahden ja puolen viikon tauko oli hyvä minulle. Nyt minulla on paljon energiaa toiselle puoliskolle. Viime kaudella toinen puolikas oli minulla myös paljon parempi.

Haastattelun lopuksi Laineelta kysyttiin, kuinka hän suhtautuu tulokaskilpailuun ja sen voittamiseen. Laine ei kilpailusta ottanut turhia paineita.

– En välitä. Haluan vain, että joukkueeni pääsee pudotuspeleihin. Jos olen paras tulokas, se on hyvä asia, mutta en ajattele sitä.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!