Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, on Calgary Flamesin meno ollut viime aikoina hiukan hankalaa. Ensiksi tukkaan tuli paikallisvastustaja Edmonton Oilersilta, eikä päävalmentajana toimiva Glen Gulutzan ollut 7-3-rökäletappiosta kovin mielissään.

Vain muutamia päiviä tämän jälkeen Flames hävisi Montreal Canadiensille lukemin 5-1. Lienee sanomattakin selvää, että Gulutzan ei ollut tälläkään kertaa kovinkaan hyvällä tuulella, mikä näkyi hänen kommenteissaan.

– Me olimme säälittäviä. Se oli säälittävä esitys. Ei selittelyitä, se pitää vain hyväksyä, Gulutzan kertoi Wes Gilbertsonin Twitter-tilin mukaan.

GM riensi tueksi

Gulutzanin kommentit voidaan tulkita monellakin eri tavalla, kuten esimerkiksi ylimääräisenä motivaattorina. Jotkut valmentajat nimittäin valmentavat pelon kautta, joten tällainen skenaario hiipii väkisinkin mieleen.

Toinen on taasen se, että Gulutzan kenties alitajuntaisesti pelkää työpaikkansa puolesta. Toisaalta tämän kannalta ei ainakaan pitäisi olla hätää, sillä Flames on yhä tiukasti pudotuspelikilvassa mukana.

Samalla myös Flamesin GM:nä toimiva Brad Treliving on astunut julkisuuteen puolustelemaan päävalmentajana kovia lausuntoja. Gulutzan saa Trelivingin täyden tuen kaikkeen sanomaansa.

– Pitää sataprosenttisesti paikkansa. Glen puhuu koko sydämestään ja hän puhuu myös totta. Tämä ei ollut mitään esitystä tai lisämotivaation hakemista, Trelivining avasi Flamesin verkkosivujen mukaan.

– Tämä tuli, kuten olen jo kertonut, koko sydämestä. Kaikissa asioissa on kiehumispisteensä ja joskus totuuden on tultava vain ilmi.