Viime öinen ”Battle of Alberta”, eli Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen vääntö oli lopulta valitettavan yksitoikkoinen. Oilers nimittäin vei, ja Flames vikisi. Tilannetta pahensi vielä se, että kamppailu miteltiin Calgaryn omien fanien edessä.

Oilers nimittäin voitti ottelun lukemin 7-3, mikä ei luonnollisesti ollut Flamesin päävalmentajana toimivan Glen Gulutzanin mieleen. Hän antoikin joukkueelleen kovaa noottia ottelun jälkeen.

– Tämä on noloa. Meidän keinomme perässä pysymiseen ei ollut tänään läsnä. Olemme nyt hävinneet läjän pelejä putkeen, joissa olemme jääneet takaa-ajajiksi, emmekä ole onnistuneet kertaakaan nousemaan takaisin mukaan. Ja vielä meidän kaukalossamme, mikä on mahdotonta hyväksyä, Gulutzan vaahtosi ottelun jälkeen.

– En tiedä mitä me oikein teimme. Minulla ei ole selitystä, mitä puolustuksemme teki kolmannessa maalissa. Se oli täydellinen virhe.

Flames majailee tällä hetkellä Läntisen konferenssin toisella villi kortti -paikalla, mutta takana tuleva Canucks on pelannut kaksi ottelua vähemmän, ja se on ainoastaan pisteen perässä.