Jääkiekkouransa jo lopettanut, joskin kuluvan kauden alla mahdollisesta paluusta puhunut, Ilya Bryzgalov on jälleen vauhdissa, The Players’ Tribunen videolla.

Universumilöpinöillään ja ylipäätään ”omituisuudellaan” lempinimen Mr. Universe Philadelphia Flyersin aikoina saanut Ilya Bryzgalov jaksaa kerta toisensa jälkeen naurattaa.

Hän sanoo aina asiat suoraan, sen kummemmin pohtimatta sanomisiaan, ja niinpä The Players’ Tribune päätti esittää hänelle muutaman lukijakysymyksen, joihin Bryzgalov vastasi innostuneena.

Ensimmäisenä häneltä kysyttiin, että kuka joukkuekaveri on tehnyt häneen kaikkein suurimman vaikutuksen. Vastaus tuli hyvin nopeasti: Jaromir Jagr.

– Kerran olimme tulleet takaisin harjoitusottelusta, New Jerseysta, ja kello oli ehkä jotain yksi aamulla. Kävelin ulos bussista ja Jagr oli kuntosalilla treenaamassa.

– Kysyin häneltä, että ”Mitä helvettiä oikein teet – eikö sinun pitäisi olla nukkumassa?” ja hän vastasi, että ”Teen tätä usein”. Ajattelin sen jälkeen, että ”Vau, tällä kaverilla on ongelmia”.

”Jokin toinenkin elinkelpoinen planeetta kelpaisi”

Luonnollisesti lukijakysymyksissä päästiin myös universumi-aiheen pariin, kun Bryzgalovilta kysyttiin, että mikä on hänen lempiplaneettansa.

– Meidän aurinkokunnassamme, maa. Se on hieno ja ystävällinen meille. Luultavasti jokin toinenkin elinkelpoinen planeetta universumissamme kelpaisi minulle.

Bryzgalovilta kysytään myös ”Onko hot dog voileipä?”, sillä kyseinen kysymys on esitetty viime aikoina myös muille urheilijoille. Tähän Bryzgalov höpöttää ensiksi kokonaisen litanian siitä, että milloin syödä hot dog ja milloin sämpylä, kun hän ymmärsi kysymyksen väärin.

Lopulta kameramies avaa Bryzgaloville, että kysymys oli ”Onko hot dog voileipä?”. Kun entinen venäläisvahti ymmärtää kysymyksen oikean laidan, vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

– Ei ole.

The Players' Tribune

@PlayersTribune
Is a hot dog a sandwich?

@BryzGoalie30 shares his answer ... sort of. playerstribu.ne/BryzBag