Leo Komarov pilasi Arizona-kapteenin juhlapelin – saavutti silti merkittävän rajapyykin

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin pitkäaikaisen kapteenin Shane Doanin viime yön 1500:s juhlaottelu Toronto Maple Leafsia vastaan oli myös viime kesän Auston Matthewsin paluu kotiseuduilleen. Doan sai tehtyä ottelussa uransa 400:nnen NHL-maalin, joka oli kuitenkin laiha lohtu Coyotesin otettua kotonaan takkiin 1-4-lukemin.

Toronton sankariksi ei suinkaan noussut Matthews vaan meidän oma poikamme Leo Komarov. Suomalaishyökkääjä iski kaksi Leafsin ratkaisevinta maalia. Ensin tuli 2-1-ohjaus maalin edestä toisessa erässä ylivoimalla. Kolmannessa erässä ”Leksa” veivasi läpiajosta kiekon Mike Smithin selän taakse.

40-vuotias Doan on Coyotesin todellinen seuraikoni. Konkarihyökkääjä on edustanut seuraa jo 20 vuoden ajan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!