Detroit Red Wingsin käsittämätön epäonni jatkuu – maalivahtiosasto kokee muutoksia

Detroit Red Wings on ollut tällä kaudella yksi epäonnisimmista joukkueista, mitä tulee pelaajien loukkaantumisiin.

Seuralla on ollut lähes jokainen puolustaja sivussa ja nyt pitkään listaan saadaan jälleen uusi nimi. Tällä kaudella pirteitä otteita esittänyt maalivahti Jimmy Howard on nimittäin sivussa parin kuukauden verran, tarkalleen 4-6 viikkoa.

Howard loukkaantui ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan, kun oma puolustaja Nick Jensen ajautui hänen päälleen. Howard talutettiin vaihtoaitioon, eikä hän enää palannut otteluun.

Howardin tilastot ovat tältä kaudelta erinomaiset, vaikka hän on torjunut vain viisi voittoa. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 93,4 ja päästettyjen maalien keskiarvo on 1,34. Howardin poissa ollessa Peter Mrazekille on jälleen tarjolla vastuuta, sillä tähän saakka kaksikko on vuorotellut Red Wingsin maalin suulla.

Vaikka Mrazek on torjunut kaksikosta enemmän voittoja, hänen tilastonsa ovat surkeat. Mrazekin torjuntaprosentti on alle 90 ja päästettyjen maalien keskiarvo näyttää yli 3.

AHL-veskari nostettiin mukaan

Howardin loukkaantumisen myötä seura joutui kutsumaan AHL:stä Jared Coreaun joukkueen mukaan. 25-vuotias Coreua on pelannut tällä kaudella Grand Rapids Griffinsin riveissä 17 ottelua ja torjunut kiekkoja prosentilla 92,4.

Coreaulle tuskin on luvassa hirveästi vastuuta, mutta Red Wingsin seurajohto varmasti toivoo, että mikäli nuorelle veskarille annetaan vastuuta, hän pystyisi sen myös käyttämään.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!