Ja ei muuta kuin taas katsomoon – Edmonton Oilers jatkaa Jesse Puljujärven höykyyttämistä

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers on koko kauden ajan vaihtanut Jesse Puljujärveä ketjusta toiseen ja myös katsomokomennuksia on tullut melkoinen määrä.

Jesse Puljujärvi pelasi joukkueensa viime ottelussa hieman yli kuusi minuuttia. Sitä ennen hän istui katsomon puolella, missä hän tulee viettämään myös seuraavan ottelun.

Edmonton Oilersin verkkosivuilla on nimittäin nostettu esille albertalaisseuran ketjuvalinnat ensi yön otteluun San Jose Sharksia vastaan ja ainakaan aamujäiden perusteella Puljujärveä ei kokoonpanossa nähdä.

Hänen paikkansa ottaa Taylor Beck, joka on hyppinyt koko ammattilaisuransa NHL:n ja AHL:n väliä, pelaten kuitenkin pääsääntöisesti näistä jälkimmäisessä.

Toimittajan sana:

Jostain kumman syystä Edmonton Oilers jaksaa edelleen hämmästyttää nuorien pelaajiensa käsittelyllä. Ehkä se hämmennys on seurausta siitä, että GM:n ja päävalmentajan vaihduttua viime kaudeksi, oli lupa odottaa parempaa.

Mutta ei.

On äärimmäisen vaikea ymmärtää, että mitä ihmettä seurassa haetaan tällä Puljujärven jatkuvalla hyppyytämisellä ketjusta toiseen, katsomosta kaukaloon ja niin edelleen. Se ei nimittäin auta millään tavoin suomalaisnuorukaista totuttautumaan pienen kaukalon saloihin ja kaiken lisäksi se vain lisää entisestään hämmennystä täysin uuteen kulttuuriin saapuneen nuorukaisen pääkopassa.

Oikeastaan tässä kohtaa onkin syytä esittää kysymys: Mikä on syy sille, että ”Puljua” ei päästetä nuorten MM-kisoihin tai siirretä AHL:ään? Totuus, kun on se, että tämä jatkuva oravanpyörä ei johda mihinkään hyvään, vaan päinvastoin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!