Huumorimies Roberto Luongo Jaromir Jagrille – ”Et olisi tässä, jos en olisi antanut sinun tehdä maaleja”

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin paidassa pelaavalle Jaromir Jagrille on sadellut ylistyssanoja ja onnitteluja jokaisesta suunnasta hänen noustua NHL:n kaikkien aikojen pistepörssin kakkoseksi.

Kun Jagr merkkautti viime yönä takamuksellaan tehopisteen numero 1 888, pyöri Panthersin kotihallin valotaululla video, jossa muun muassa Wayne Gretzky ja Mark Messier onnittelivat 44-vuotiasta tshekki-ikonia.

Kaikkein maukkaimmat onnittelut tulivat kuitenkin joukkuekaveri Roberto Luongolta, niin ikään samaisen videon välityksellä.

Huumorintajustaan tunnettu kanadalaisvahti nimittäin paalutti, että hänellä on ollut iso osa Jagrin menestyksessä. Ilman häntä Jagr ei siis olisi – Luongon itsensä mielestä – yltänyt koskaan kyseiseen saavutukseen.

– Hei Jags, halusin vain onnitella sinua noususta kaikkien aikojen toiseksi tehokkaimmaksi pelaajaksi. Tiedän, ettet olisi yltänyt tähän, jos en olisi kaikkien näiden vuosien ajan antanut sinun tehdä maaleja selkäni taakse.

Nähtävästi Luongo siis odottelee kiitosta joukkuekaverinsa suunnalta. Saa nähdä, että miten Jagr tilanteen kuittaa, sillä hän on myös tunnettu mielenkiintoisista letkautuksistaan.

Ehkäpä Jagr käyttää tilaisuuden hyväkseen, kun Luongo etenee ylöspäin kaikkien aikojen eniten voittoja keränneiden maalivahtien listalla.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!