Uhkaava tilanne: Pittsburghin maalivahdin kurkusta valui verta

Pittsburgh Penguinsin ja Toronto Maple Leafsin välinen ottelu aiheutti sydämen tykytyksiä niin paikan päällä ottelua seuranneelle yleisölle kun pelaajistolle ja taustatiimeillekin.

Torontossa pelatun ottelun alussa nähtiin hengenvaarallinen tilanne. Toronton James van Riemsdyk osui luistimellaan Pittsburghin maalivahdin Marc-Andre Fleuryn kurkkuun.

Fleuryn kaulasta alkoi valua tilanteen jälkeen verta. Veskari luisteli suoraa päätä vaihtoaitioon saadakseen hoitoa vammaansa.

Oli Fleuryn onni, ettei tilanteessa käynyt pahemmin. Hän selvisi tilanteesta muutamalla tikillä ja jatkoi ottelua paikkauksen jälkeen.

– Olin onnekas. Puhuin lääkärien kanssa, ja se (luistin) oli lähellä osua kaulasuoneen, Fleury sanoi thenewsbay-sivuston mukaan.

Penguinsin Matt Murray tuurasi Fleurya paikkauksen ajan. Fleury palasi maalille avauserän puolivälissä ja pelasi huippupelin. Hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi Pittsburghin 1-2-jatkoaikatappiossa.

Penguinsin toinen maalivahti Matt Murray tuurasi Fleurya paikkauksen ajan. Fleury palasi takaisin tolppien väliin avauserän puolivälin jälkeen.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?