Artturi Lehkonen maalasi jälleen Montrealille – sai huippumolarin näyttämään tyhmältä (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

21-vuotias Artturi Lehkonen onnistui maalinteossa lauantain NHL-kierroksella. Nuorukainen teki jo joulukuun viidennen osumansa siirtäessään Montreal Canadiensin 1-0-johtoon Washington Capitalsia vastaan.

Lehkonen onnistui yllättämään Washingtonin maalia vartioineen Braden Holtbyn vanhanaikaisella ja siirsi Montrealin etulyöntiasemaan avauserässä. Holtbyn epäonneksi hän ohjasi kiekon jalkojensa välistä maaliin, eikä kanadalaismolari näyttänyt tilanteessa kovin terävältä. Lehkosen kuti ei välttämättä olisi mennyt sisään ilman Holtbya.

Montrealin 2-1-voitossa suurimmat katseet kohdistuivat seuran maalivahtiin Carey Priceen, jolle voitto oli jo NHL-uran 250:s. Price teki ottelussa 20 torjuntaa ja päästi taakseen vain Nicklas Backströmin laukauksen.

Price palasi tyylillä maalille edellisen ottelunsa jälkeen. Perjantaina hänet vaihdettiin luukulle toisessa erässä, kun 18 laukauksesta neljä meni sisään.

– Oli kaikille tärkeää saada tilaisuus ponnahtaa takaisin ylös, Price sanoi NHL:n verkkosivuilla.

– Minulla ei ollut epäilyksiä joukkueestamme tai siitä miten vastaamme tähän. Tuntui ilman muuta hyvältä tulla tänne ja saada iso voitto, hän jatkoi.

Montreal päätti Washingtonin kuuden ottelun voittoputken.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?