Montreal Canadiensin ykkösmaalivahti Carey Pricelta nähtiin viime yönä melkoinen tunteenpurkaus, joka oli jotain sellaista, mitä häneltä ei ole juurikaan totuttu näkemään.

Tilanne eskaloitui, kun New Jersey Devilsin hyökkääjä Kyle Palmieri luisui puolittaisen maalintekopaikkansa jälkeen Pricen päälle. Kanadalaisvahti kaatui tilanteessa, ja kun hän nousi jäänpinnasta, alkoi hän takoa Palmieria kilpikädellään.

Price sai tilanteesta 2+2 minuutin jäähyn ja ottelun jälkeen on spekuloitu paljon sillä, että pitäisikö Vezina-voittaja asettaa pelikieltoon. Price itse selitti tilannetta sillä, että hänen päälleen oli ajettu jo aiemmin ottelussa.

– Päälleni ajettiin heidän ensimmäisessä maalissaan, ja sitten kun tuli se toinen kerta, niin hermostuin, Price perkasi asiaa Quad City Timesille.

Joukkuekaveri innostui, Palmieri ei niinkään

Pricen joukkuekaveri Torrey Mitchell oli mielissään maalivahtinsa tunteenpurkauksesta.

– Hänen reaktionsa oli hieno nähdä. Kaikki luulevat, että hän on rauhallinen ja rento kaveri, mutta hän on todella kilpailuhenkinen.

– Kaikki meistä täällä tietää sen, joten oli hieno nähdä hänen antavan hieman takaisin. Tietenkään emme halua hänen joutuvan tekemään niin, vaan haluamme puolustaa häntä. Mutta hän on kilpailuhenkinen kaveri, joten se oli hienoa nähdä.

Palmieri puolestaan ymmärsi osaltaan tilanteen, mutta lähetti samalla viestin, joka liittyi nimenomaan pelaajan takomiseen, joka on jäänpinnassa.

– Kyse oli maalille ajamisesta, koska sieltä ne maalit tehdään. Yritin ajaa maalille ja ampua, mutta menetin kiekon hallinnan.

– En tiedä tarkalleen sääntöä, mutta joka kerta, kun olet jäänpinnassa puolustuskyvyttömänä ja otat iskuja kilvestä takaraivoosi, ei siinä tilanteessa ole kiva olla.

Myös Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne menetti malttinsa viime yön kierroksella ja hän sai tilanteesta kahden minuutin jäähyn.