NHL:n ehdottomaan maalivahtieliittiin kuuluvat, ja erittäin rauhallisina kavereina tunnetut, Nashville Predatorsin Pekka Rinne ja Montreal Canadiensin Carey Price olivat tulisilla hiilillä viime yön otteluissaan.

Ensimmäisenä kaveruksista hermot menivät Pricella, joka ei ollut kovinkaan tyytyväinen siihen, että New Jersey Devilsin Kyle Palmieri liukui maalintekopaikkansa jälkeen suoraan kanadalaisvahdin syliin.

Price kaatui tilanteessa ja noustuaan hän kävi iskemässä maassa ollutta Palmieria kilvellä vartaloon. Sen jälkeen Jeff Petry piti Devils-hyökkääjää aisoissa jäänpinnassa ja Price takoi kilvellään muutaman iskun lisää. Kun huvittava osuus jätetään pois tilanteesta, voidaan Pricen temppua pitää todella törkeänä, ehdottomasti pelikiellon arvoisena.

Rinne puolestaan oli tyytymätön siihen, kun Dallas Starsin Adam Cracknell työnsi Predators-puolustajan Rinteen syliin. 34-vuotiaalta suomalaisvahdilta tuli kuitti sekunnin murto-osassa, kun hän kiskaisi Cracknellia suoraan kilvellä vastapalloon. Stars-peluri tippui välittömästi.

Price sai omasta tilanteestaan 2+2 minuutin jäähyn, kun taas Rinne selvisi pelkällä kakkosella.