NHL:ssä harjoitusleirit ovat täydessä tohinassa, mikä on samalla tarkoittanut sitä, että useat pelaajat ovat hakeneet uutta työnantajaa ensi kaudelle professional try out -sopimuksen (PTO) kautta. Myös Anaheim Ducks pestasi leirilleen tällaisia pelaajia, kuten kaksi veteraania, David Boothin sekä David Jonesin.

Molemmat miehet saivat kuulla kuitenkin eilen huonoja uutisia, sillä sekä Booth että Jones vapautettiin Ducksin leiriltä. Tämä tarkoittaa sitä, että kumpaisellakaan miehellä ei ole ensi kaudeksi vielä varsinaista sopimusta.

Boothin kohdalla tilanne saattaa olla se, että hän palaa takaisin KHL-kaukaloihin. 31-vuotias yhdysvaltalaislaituri kiekkoili kyseisessä sarjassa myös viime kaudella, kun hän edusti venäläistä Admiral Vladivostokia. Booth pelasi seuran riveissä 23 runkosarjaottelua, joissa hän keräsi tililleen tehot 6+10.

Booth iski vielä kaudella 2008-09 – Florida Panthersissa pelatessaan – 31 maalia ja yhteensä 60 tehopistettä, joten hän on ollut parhaimmillaan erinomainen pelaaja kaukalon hyökkäyspäädyssä. Hänen uraansa ovat varjostaneet kuitenkin tämän jälkeen useat aivotärähdykset, eikä jenkkihyökkääjä ole koskaan onnistunut palaamaan vanhalle tasolleen.

Panthersin lisäksi mies on edustanut NHL:ssä Vancouver Canucksia sekä Toronto Maple Leafsia. Runkosarjaotteluita hän on pelannut taalakaukaloissa 502 kappaletta (120+111).

Niin ikään leiriltä vapautettu Jones on ollut aikanaan myös kova maalintekijä. 32-vuotias kanadalaislaituri on tehnyt parhaimmillaan 27 täysosumaa, kun hän edusti Colorado Avalanchea kaudella 2010-11.

Hyökkääjän ura on ollut kuitenkin viime vuosina vahvassa laskusuhdanteessa, mihin on monia eri syitä. Viime kaudella Jones edusti Calgary Flamesia ja Minnesota Wildia, pelaten sesongin aikana yhteensä 75 runkosarja- (11+7) ja kuusi pudotuspeliottelua (0+1).

Myös Jonesin pelimäärä NHL:ssä on vaikuttava, sillä veteraani on kiekkoillut taalakaukaloissa yhteensä 462 runkosarjakamppailua. Näissä hän on tehnyt 104 maalia ja yhteensä 191 tehopistettä.