Aleksander Barkov oli viime yönä Florida Panthersin voiton takuumies. Barkov antoi kaksi syöttöä ja valittiin Toronto Maple Leafsia vastaan käydyn pelin ykköstähdeksi.

NHLSuomi.com tapasi Barkovin pelin jälkeen.

Mikä ratkaisi voiton teille?

Luotettiin toisiimme ja pelattiin niin kuin piti. Vaikka tällä kertaa emme laukoneet vastustajaa enemmän, niin pelasimme viisaasti ja otimme vastustajan tärkeimmät aseet pois.

Kuinka tyytyväinen olet peliisi?

Tässä mietin enemmän joukkueen peliä. Tietysti on hyvä, että tuli tommoinen onnistuminen, mutta ei sillä tee seuraavassa pelissä mitään. Siitä tulee itseluottamusta lisää, mutta kohti seuraavaa peliä.

Tänään löytyi tatsi Sean Bergenheimin ja Brad Boyesin kanssa. Mainitsit aamulla, että olette puhuneet paljon peleistä ja siitä, kuinka löytää tehoja. Näkyikö teidän pelissä tulosta keskusteluista?

Olemme tosiaan puhuneet aivan tarpeeksi, että maalejakin piti jo tulla. Nyt tuli tarpeeksi, jotta voitimme. Mutta yhtä peliä ei voi jäädä ihastelemaan, kun seuraava on edessä parin päivän päästä.

Pelasitte sunnuntaina Montrealissa ja tänään Torontossa. Miten Kanadassa pelaaminen eroaa kotipeleistä?

Kanada on jääkiekkomaa ja jääkiekko on täällä ihan ykkösenä. Kun tänne tulee, niin täällä tuoksuukin jääkiekolle. Ihmiset tykkää siitä ja täällä pelaaminen on tosi mukavaa ja sitä enemmän toi voittaminen. Kun Kanadassa voittaa, niin arvostustakin tulee enemmän.