Colorado Avalanche on voittanut viimeiset kuusi otteluaan. Viimeisin voitto tuli viime yönä Montreal Canadiensin kustannuksella.

Avalanche kaatoi Canadiensin 4-1. Maalivahtipeli oli jälleen avainasemassa, kun J-S Giguere torjui 30 kertaa Avalanchen maalinsuulla.

Kotijoukkue sai myös ikäviä uutisia, kun Alex Tanguay joutui jättämään pelin kesken. Tanguayn paikalle Paul Stastnyn ja Gabriel Landeskogin viereen siirrettiin Nathan MacKinnon, joka käytti tilaisuutensa hyödyksi ja teki voittomaalin.

– Laitoimme Naten oikealle laidalle Alexin loukkaannuttua. Hän viimeistelikin tärkeän rebound-osuman, joka antoi meille itseluottamusta. Se oli iso maali, kommentoi Patrick Roy ottelun jälkeen NHL.com:lle.

Avalanchen koko kauden rekordi on nyt 12-1-0. Se on paras rekordi koko NHL:ssä.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.