Anaheim Ducks palasi voittojen tielle yön NHL-kierroksella kun se kaatoi Ottawa Senatorsin lopulta luvuin 2-1.

Ducks siirtyi ottelussa johtoon avauserässä, kun ykkösketjuun Senators-peliin nostettu Pat Maroon kiskaisi limpun verkkoon.

Lisää oli luvassa Ducksin ykkösketjulta, kun ensimmäisen erän loppupuolella joukkueen kapteeni Ryan Getzlaf vastasi 2-0-osumasta.

Senators sai kavennuksensa toisen erän puolessa välissä, kun vasta AHL:stä nostettu Mika Zibanejad pamautti kiekon verkkoon ylivoimalla.

Kolmannessa erässä Senatorsilla oli hyviä paikkoja tasoitukseen, mutta äärimmäisen vahvan debyyttiottelun pelannut tanskalaismaalivahti Frederik Andersen oli mainio, eikä päästänyt enää enempää osumia selkänsä taakse.

Täten Ducks pääsi jälleen voittokantaan hävittyään aiemmin Kanadan reissun puolella Toronto Maple Leafsille ja Montreal Canadiensille.

Tykkää NHLSuomi.com:sta Facebookissa! Yhteisön puolelle löydät tiesi täältä.