Buffalo Sabresin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt suomalaishyökkääjä Joel Armia on päässyt antamaan näyttöjä jo mukavassa roolissa, kun vierellä ovat pelanneet muun muassa tähtihyökkääjä Thomas Vanek ja Cody Hodgson.

NHLSuomi.com-sivusto tapasi Armian hävityn Toronto Maple Leafs -kamppailun jälkeen.

Pari viikkoa leiritystä takana. Mitkä ovat omat fiilikset?

Ihan hyvät fiilikset on, vaikka kovaa on menty. Tuntuu ihan hyvältä.

Kuinka olet sopeutunut kaukaloon ja vauhtiin?

Kyllä olen mielestäni oikein hyvin sopeutunut. Luulin, että olisi ollut vähän vaikeampaa alussa, mutta siihen pääsi kuitenkin aika nopeasti sisälle. Ei tietysti ihan parasta peliä vielä, mutta koko ajan parempaan päin.

Mitkä ovat olleet suurimpia haasteita sinulle?

Varmaan kaikkein suurin on ollut se, että tilanteet tulevat nopeammin kuin Suomessa. Kaukalo vaikuttaa siihen, mutta kuten sanoin niin joka päivä tuntuu vain paremmalta.

Mitä tykkäsit pelistä?

Mun mielestä eka erä oli ihan ok. Toinen erä pelattiin ihan hyvää kiekkoa, mutta Leafs pari vastaiskua kahden minuutin sisällä ja teki niistä maalit. Kolmas erän loppu oli vähän mitä sattuu, kun oli tappelujen jälkeen kaksi kentällistä pelaajia jäljellä, mutta mun mielestä oltiin hyvin mukana siinäkin. Ei se ihan toivoton esitys ollut meiltä.

Kuinka olet viihtynyt Buffalossa?

Tosi hyvin olen viihtynyt. Koko ajan tutustuu uusiin ihmisiin ja pääsee enemmän sisälle tähän hommaan. Minun mielestä tämä menee paremmin ja paremmin koko ajan.

Kuinka suuri apu Ville Leinosta ja Teppo Nummisesta on ollut?

Se on tietysti aina hyvä, ihan mitä tahansa tulee mieleen, niin voin kysyä niiltä.