Mikael Granlund keräsi syöttöpisteen Minnesota Wildin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä kamppailussa. Suomalaissentteri valittiin ottelun tähdistöön yhdessä ketjukaverinsa Nino Niederreiterin kanssa.

Niederreiterin ja Granlundin yhteispeliä kehuttiin, mutta varsinkin suomalaisen kolmas erä oli Wild-valmentaja Mike Yeon mieleen.

– Olin todella vaikuttunut Granlundin kolmannesta erästä. Me kaikki tiedämme mihin hän pystyy kiekon kanssa, mutta varsinkin hänen luistelunsa ja kamppailutasonsa olivat silmiinpistävän hyvällä tasolla, Yeo sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Ottelu päättyi Columbuksen 3-1 voittoon. Ilari Melart pelasi Columbuksen riveissä vajaat 19 minuuttia ja blokkasi neljä laukausta. Niklas Bäckström pelasi Wild maalilla puolet kamppailusta, päästäen kolme maalia kymmenestä laukauksesta. Wild-kapteeni Mikko Koivu ei pelannut.