San Jose Sharksin kesän 2012 ykkösvaraus Tomas Hertl pääsi viimein viime kauden siirtotakarajalla pois sarjan kellarikerroksen joukkueesta Sharksin kaupattua pitkäaikaisen luottohyökkääjänsä Vegas Golden Knightsiin.

Nyt 30-vuotias Hertl on viimein paikassa, jossa mies voi taistella pitkästä aikaa menestyksestä kevään pudotuspeleissä. Tähtihyökkääjä myöntää viimeisen viiden Sharks-kauden olleen henkisesti raskasta aikaa.

– Odotin pudotuspelejä todella suurella innolla. Valehtelisin jos väittäisin, etteivät viimeiset vuodet olleet vaikeita. Tiedät jo joulun aikaan, että voit alkaa suunnitella kesälomaasi (runkosarjan päättyessä), Hertl myöntää Hokej.cz:n haastattelussa.

– On hyvin vaikeaa olla yksi joukkueen johtavista pelaajista, jolta toimittajat kysyvät asiasta jatkuvasti. Vegasissa meillä on suuret tavoitteet ja voimme voittaa kenet tahansa. Nautin pudotuspeleistä suuresti pitkän tauon jälkeen, vaikkakin kautemme niissä jäi lyhyeksi.

– Loppupeleissä voittaminen on syy sille, miksi pelaamme, tähtihyökkääjä muistuttaa.

Hertlin nykyinen sopimus umpeutuu vasta kesällä 2030.

LUE MYÖS: