Nashville Predators on ollut yksi NHL:n vapaiden markkinoiden aktiivisimmista seuroista pitkään sarjan keskikastiin kuuluneen joukkueen johdon vahvistettua rosteriaan mm. Brady Skjeillä sekä kahdella Stanley Cup -mestarilla, Jonathan Marchessaultilla ja Steven Stamkosilla.

Ennen kolmikon hankkimista countrykaupungissa puhuttiin kuitenkin myös yhden kenties vielä isomman vonkaleen hankkimisesta. NHL-sisäpiiriin kuuluvan toimittaja Nick Kypreosion mukaan joukkueen tähtisentteri Ryan O’Reilly yritti saada seurajohdon lähtemään todellisen jättivonkaleen perään siirtomarkkinoilla.

– Ennen kuin Predators hankki Stamkosin, Marchessaultin ja Skjei, yritti entinen Leafs-pelaaja O’Reilly kaikkensa saadakseen GM Barry Trotzin tekemään ison työnnön Mitch Marnerin hankkimiseksi, Kypreos väittää.

Lopulta myös O’Reilly lienee enemmän kuin tyytyväinen Trotzin joukkueeseen hankkimien uusien vahvistusten tuomaan materiaaliparannukseen.

Trotz osoitti laittavansa kaiken peliin tulevien vuosien menestyksen eteen myös kiinnittämällä tähtimaalivahtinsa Juuse Saroksen Predatorsiin pitkällä sopimuksella. Trotz kiinnitti Saroksen kahdeksan vuoden jatkosopimuksella, joka astuu voimaan vasta kesällä 2025 ja pitää suomalaistähden joukkueessa kesään 2033 asti.

LUE MYÖS: