Tampa Bay Lightning on solminut neljän vuoden jatkosopimuksen ruotsalaistähti Victor Hedmanin kanssa.

33-vuotiaan Hedmanin tuore sopimus on kokonaisarvoltaan 32 miljoonaa dollaria ja se takaa Norris-voittajalle kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot vuodesta 2025 alkaen. Vielä tulevasta kaudesta Hedman tienaa nykysopimuksensa mukaista 7,875 miljoonan taalan palkkaa.

Hedmanin mennyt kausi oli puolustajalle paluu tuttuun pistetahtiin. Ruotsalaiskolossi iski 78 ottelussa 13 maalia ja 76 pistettä. Vielä edelliskaudella 198-senttinen ja 111-kiloinen puolustaja jäi runkosarjassa 49 pisteeseen.

Kaksi Stanley Cupia voittanut ja kerran pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana palkittu Hedman oli Norris-finalisti kuudesti peräkkäin vuosina 2016-2022. Mies voitti parhaan puolustajan pystin kesällä 2018.

LUE MYÖS: