NHL:n mestaruus on katkolla seuraavan kerran varhain lauantaiaamuna Suomen aikaan Edmontonissa Oilersin ja Florida Panthersin kohdatessa trilleriksi muodostuneen Stanley Cupin finaalisarjan seuraavassa ottelussa.

Pitkään mestaruutta jahdanneet Edmonton-fanit saavat maksaa finaalihuuman keskelle pääsemisestä tähtitieteellisiä summia.

Lippuja otteluun kauppaavasta StubHubista halvimmat piippuhyllyjen paikat irtoavat 1845 Kanadan dollarilla (1257 euroa). Paremmille alakatsomon paikoille pääsystä saa puolestaan pulittaa 2700-5000 Kanadan dollaria (1841-3409 euroa). Parhaimmillaan alakatsomon lipuista pyydetään lähes 9400 dollaria.

Aleksander Barkovin kipparoima Panthers voi varmistaa seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cup -voiton juhannusyönä. Ottelu käynnistyy kello 3.20 Suomen aikaa.

LUE MYÖS: