Florida Panthers kaatoi viime yönä Edmonton Oilersin Stanley Cup -finaaleissa lukemin 4-3. Florida johtaa nyt finaalisarjaa voitoin 3-0 ja on enää yhden kiinnityksen päässä mestaruudesta.

Edmonton oli tällä kertaa ottelussa jälleen kuskinpaikalla, mutta ontui viimeistelyssään. Joukkue vei laukaukset nimiinsä 35-23.

Florida oli vahvempi etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä kissapaidat paukuttivat kolme maalia ja lähtivät viimeiseen erään 4-1 tilanteessa. Edmonton onnistui vielä nousemaan maalin päähän, mutta tasoitus jäi haaveeksi.

Ottelun voittomaalista vastasi Aleksander Barkov. Evan Rodrigues syötti hänet puolittaiseen läpiajoon, ja suomalaisen tarkka laukaus oli liikaa maalivahti Stuart Skinnerille. Maalin lisäksi Barkov keräsi ottelussa myös yhden syöttöpisteen.

20 pudotuspeliottelussa Barkov on nyt nakuttanut tehot 7+14=21.

Sportsnet

@Sportsnet
SASHA BARKOV MASTERCLASS. THE CATS ARE BUZZING IN GAME 3!