NHL:ään liittyi perjantaina Arizona Coyotesin tilalle uusi organisaatio Utah Hockey Club.

Utah tiedotti X-tilillään, että seura käyttää ensi kaudella väliaikaisesti nimeä Utah Hockey Club. Utahin omistaja Ryan Smith järjesti faneille äänestyksen, jossa on kuusi vaihtoehtoa seuran lopulliseksi nimeksi: Outlaws, Yeti, Venom, Mammoth, Blizzard tai Hockey Club.

Utahin ensi kauden logo, värimaailma sekä pelipaita ovat myös nyt tiedossa. Joukkue kantaa vieraspeleissä perusväriltään valkoista pelipaitaa, jossa on sinisiä ja mustia raitoja helmassa ja hihoissa. Kotipaita on puolestaan musta. Siinä on sinisiä ja valkoisia raitoja paidan helmassa ja hihoissa. Molempien pelipaitojen keskellä lukee isolla Utah.

Näet Utahin pelipaidat alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Utah Hockey Club

@utahhockeyclub
Our 2024-25 season jerseys 🏒

Inspired by our love for Utah and our passion for hockey.

#UtahHC

Utah Hockey Club

@utahhockeyclub
🪨Rock black🪨
◽Salt white◽
🩵Mountain blue🩵

#UtahHC