Florida Panthers jatkoi voittojen tiellä viime yönä Stanley Cup -finaaleissa. Florida kaatoi Edmonton Oilersin maalein 4-1 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0.

Edellisessä ottelussa Edmonton oli tappiosta huolimatta vahvempi. Tällä kertaa Florida heilutti tahtipuikkoa ja voitti laukaukset 29-19.

Floridan ensimmäisestä maalista vastasi Niko Mikkola. Hän oli ensin laukoa kiekon omaan maaliin, mutta pääsi seuraavasta hyökkäyksestä sekunteja myöhemmin tälläämään kiekon häkkiin Anton Lundellin namupassista.

Ottelun kolmannessa erässä Florida koki pahan takaiskun. Aleksander Barkov loukkaantui, kun Leon Draisaitl iski häntä kyynärpäällä suoraan leukaan. Barkov jätti iskun seurauksena ottelun kesken. Draisaitlille tuomittiin teosta kahden minuutin rangaistus.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Floridan päävalmentaja Paul Mauricelta kysyttiin, mitä tunteita Barkovin loukkaantuminen hänessä herättää.

– Tämä ei ole Oprah Winfrey Show, tunteillani ei ole väliä, Maurice lohkaisi.

Voit katsoa Barkovin loukkaantumisen ja Mikkolan maalin alta.