Arizonasta Utahiin muuttava NHL-organisaatio on aloittanut kausikorttimyyntinsä tulevaa kautta varten.

Pelkkä kausikorttijonoon pääseminen maksaa faneille 100 dollaria. Kausikortit viedään katsomopaikkojen näkörajoitteista sekä kalliista hinnoista huolimatta silti käsistä, sillä peräti 34 000 ihmistä on ilmoittautunut kausikorttilistalle.

Tyhjätaskujen ei silti kannata Utahin kausikorteista haaveilla. Tämä käy ilmi seuran kausikorttihinnoittelusta, jossa kalliimmista paikoista joutuu pulittamaan huimat 37 380 dollaria, eli noin 34 370 euroa. Tämä tekee yhden ottelun katselukokemuksen hinnaksi huimat 780 euroa.

Halvimmat, yläkatsomon piippuhyllyltä löytyvät kausikortit maksavat 1700 euroa, mikä tekee ottelukohtaiseksi hinnaksi 44 dollaria (41,50 euroa). Halvimmat kausikorttipaikat sisältävät kuitenkin näköesteitä, sillä Utahin vuonna 1991 valmistunut kotiareena Delta Center on rakennettu alunperin NBA-seura Utah Jazzin kotipelejä ajatellen. Kaikkiaan näköesteisiä paikkoja on 16 000 katsojaa vetävällä areenalla jopa 6000 kappaletta.

Voit katsoa listan areenan eri katsomonosien kausikorttihinnoittelusta täältä.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

Braden “Brady” Clark

@BradenTClark
For those curious about the cost of season tickets for Utah's Hockey Team:

#UtahHockeyClub

LUE MYÖS: