New York Rangersin Kaapo Kakko saattaa olla vaihtamassa maisemaa kesän siirtomarkkinoilla, uskovat useat Pohjois-Amerikan kiekkomedioista.

Kakon nykyinen sopimus umpeutuu tähän kauteen, ja Rangers saattaakin olla valmis luopumaan pistetuotantonsa suhteen suomalaiselle maalailluista odotuksista jääneestä entisestä kärkivarauksestaan.

The Hockey News listaa Anaheim Ducksin, Buffalo Sabresin, Chicago Blackhawksin sekä Montreal Canadiensin seuroiksi, joista Kakko saattaisi hyvinkin saada uutta nostetta uralleen. Varsinkin pelaaminen Blackhawksin superlupaus Connor Bedardin joukkue- tai jopa ketjukaverina kuulostaa taatusti kutkuttavalta suomalaisten kiekkojännäreiden korvissa.

– Chicagolla on käytettävissään useita varausvuoroja, mukaan luettuna kaksi kakkoskierroksen varausta sekä kaksi kolmoskierroksen varausvuoroa. Yhden tai kahden näistä sisällyttäminen kauppaan mahdollistaisi raikkaan alun Kakon uralle samalla, kun se antaisi Rangersille lisää rakennuspalikoita tulevaisuutta ajatellen, sivuston toimittaja Adam Proteau pyörittelee.

– Mikäli Kakko saisi käännettyä kurssinsa, voisi hän olla osa uutta nousua tekevää Blackhawksia. Pelaaminen Bedardin rinnalla saattaisi räjäyttää Kakon kehityksen uuteen nousuun, eikä hänen hankkimisensa tulisi järin kalliiksi Chicagon kannalta, toimittaja jatkaa.

LUE MYÖS: