IIHF:n kurinpito on antanut Mikael Granlundille yhden ottelun pelikiellon tiistain MM-alkulohkon päätöskierroksen tapahtumista

Leijonien kapteenilta jää väliin huipputärkeä MM-puolivälieräottelu Ruotsia vastaan.

Granlund sortui alkulohkon merkityksettömässä Sveitsi-ottelussa melkoiseen törkytemppuun. Hän iski Andrea Glauseria poikittaisella mailalla kaulan alueelle ottelun viimeisillä minuuteilla. San Jose Sharksia edustava suomalaishyökkääjä sai tilanteesta ulosajon.

Leijonien MM-puolivälieräottelu alkaa torstaina kello 21:20.

DISCIPLINARY NOTICE:
The 2024 IIHF Ice Hockey World Championship Disciplinary Panel has issued a one game suspension to @leijonat's Mikael Granlund (#64) for violating Official Playing Rule 59 (Cross-Checking) against Switzerland's Andrea Glauser (#43).

More at…