Edmonton Oilers kaatoi Vancouver Canucksin ottelusarjan seitsemännessä pelissä numeroin 3-2 ja etenee läntisen konferenssin finaaleihin. Siellä vastassa on Dallas Stars.

Edmonton oli niskan päällä seiskapelissä ja vei laukaukset nimiinsä 29-17. Etenkin toinen erä oli öljymiehiltä vahvaa suorittamista, kun joukkue paukutti erässä kolme maalia.

Vancouver käynnisti kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla hurjan loppukirin. Lopulta aika kuitenkin loppui kesken, eikä Vancouver päässyt kuin maalin päähän.

Edmontonin puolustaja Evan Bouchard teki viime yön voiton myötä historiaa. Hän teki uuden pakkien piste-ennätyksen NHL-pudotuspelien kahdella ensimmäisellä kierroksella. 12 ottelussa Bouchard tykitti poskettomat tehot 5+15=20.