Tampa Bay Lightningin supertähtipuolustaja Victor Hedmanin nykyinen sopimus umpeutuu vuoden päästä kesällä.

Ruotsalainen Norris-voittaja paljastaa The Athleticille antamassaan haastattelussa haluavansa jatkosopimuksen jo tänä kesänä. Puolustajajärkäle haluaa välttää Steven Stamkosin kohtalon. Bolts-kippari ei saanut toivomuksistaan huolimatta seuraltaan jatkosopimusta viime kesänä. Stamkosin kohdalla sopimustarjous antaa edelleen odottaa itseään.

– Olen ollut täällä (NHL-urani) ensimmäisestä päivästä alkaen. Olen viettänyt täällä lähes puolet elämästäni. En pystyisi kuvittelemaan itseäni minkään muun seuran riveissä. Toivottavasti en joudu samaan tilanteeseen kuin Stammer. Suunnitelmani on päättää urani tässä seurassa, Hedman ilmoittaa.

Lightningin GM Julien BriseBois vihjaa Hedmanin olevan Stamkosia paremmassa asemassa oman jatkosopimuksensa suhteen.

– Haluamme todella pitää Victorin täällä. Hän on todellinen eliittitason puolustaja, yksi kaikkien aikojen parhaista. Ei ole mitään syytä olettaa, ettemmekö haluaisi pitää häntä täällä myös tulevaisuudessa, seurapomo vakuuttaa.

Hedmanin tason laskusta ei 33 ikävuodesta huolimatta ole vielä nähtävissä merkkiäkään. Ruotsalainen nakutti tällä kaudella 78 ottelussa uransa toiseksi kovimmat tehopisteet 13+63=76.

Hedmanin nykyinen sopimus takaa miehelle 7,8 miljoonan dollarin vuositienestit.

LUE MYÖS: