Florida Panthers saalisti viime yönä kolmannen voittonsa Boston Bruinsista NHL-pudotuspelien toisella kierroksella. Viime yön 3-2 voiton myötä Florida johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1.

Boston sai otteluun vahvan startin ja meni ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. Floridan suomalaiset olivat kuitenkin pitelemättömiä.

Anton Lundell aloitti maalinteon toisen erän loppupuolella. Hänen kutinsa viuhahti niin sähäkästi sisään, etteivät kaikki kenttäpelaajat ensin edes tajunneet maalin syntyneen.

Voittomaalista kolmannessa erässä vastasi Aleksander Barkov. Hän kikkaili itsensä ensin kolmen vastustajan keskelle ja tinttasi sitten kiekon maaliin upean soolon päätteeksi.

Yhdeksään pudotuspeliotteluun Barkov on nyt takonut tehot 5+8=13. Lundell on puolestaan kerännyt tehot 1+6=7.