Leijonien kanssa samassa MM-kisojen alkulohkossa pelaava Sveitsi saa todellisen supervahvistuksen.

Sveitsin jääkiekkoliitto tiedotti myöhään keskiviikkona, että Nashville Predatorsin supertähtipuolustaja Roman Josi lähtee auttamaan maajoukkuetta Tshekeissä perjantaina käynnistyviin MM-kisoihin.

Loistavasti luisteleva ja kiekollisesti äärimmäisen taitava Josi paukutti runkosarjassa 82 ottelussa 23 maalia ja 85 tehopistettä. 33-vuotias Predators-kapteeni on ehdolla NHL:n runkosarjan parhaalle puolustajalle jaettavaan Norris-palkintoon.

Sveitsin MM-joukkue on tänä keväänä poikkeuksellisen nimekäs. Josin ohella maajoukkueen NHL-vahvistuksia ovat maalivahti Akira Schmid, puolustaja Jonas Siegenthaler sekä hyökkääjät Nico Hischier, Philipp Kurashev ja Nino Niederreiter.

Leijonat kohtaa Sveitsin alkulohkon päätöskierroksella 21. toukokuuta. Sveitsi aloittaa MM-koitoksensa perjantaina Norjaa vastaan.