Colorado Avalanchen ja Winnipeg Jetsin välinen pudotuspelisarja polkaistiin viime yönä käyntiin NHL:ssä. Ensimmäinen ottelu päättyi Winnipegin 7-6 voittoon.

Tappiosta huolimatta Colorado hallitsi kenttätapahtumia. Avalanche voitti laukaukset selvin numeroin 46-23.

Colorado kaatui jälleen surkeaan maalivahtipeliinsä, joka oli joukkueen suurin uhkakuva pudotuspeleihin lähdettäessä. Runkosarjassa surkeasti esiintynyt Alexandar Georgiev päästi taakseen useita helppoja maaleja, ja hänen torjuntaprosenttinsa oli karmea 69,6.

Coloradon suomalaiset keräsivät ottelussa runsaasti tehoja. Mikko Rantanen saalisti kaksi syöttöpistettä, Artturi Lehkonen iski yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön ja Joel Kiviranta keräsi yhden syöttöpisteen.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Rev'd up, my heart startin' pumpin' 💙