NHL:n pudotuspelit alkavat 20. huhtikuuta. Viimeisiä pudotuspelijoukkueita piti jännittää aivan viimeisille kierroksille asti, ja läntisen konferenssin lopullinen järjestyskin selvisi vasta kauden viimeisessä runkosarjamatsissa.

Viimeisellä kierroksella Los Angeles Kings tarvitsi voiton Chicago Blackhawksista noustakseen ylöspäin sarjataulukossa. Kings onnistu itehtävässään ja kaatoi Chicagon jatkoajalla maalein 5-4. Näin joukkue kohtaa Dallas Starsin sijasta Edmonton Oilersin

Itäisen konferenssin taisteluparit ovat:

  • Florida Panthers vs Tampa Bay Lightning
  • Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs
  • New York Rangers vs Washington Capitals
  • Carolina Hurricanes vs New York Islanders

Läntisessä konferenssissa otteluparit ovat:

  • Dallas Stars vs Vegas Golden Knights
  • Winnipeg Jets vs Colorado Avalanche
  • Vancouver Canucks vs Nashville Predators
  • Edmonton Oilers vs Los Angeles Kings