Connor Bedard oli syksyllä NHL:n odotetuin ja ennakkoon eniten mediahuomiota saanut tulokaspelaaja sitten Connor McDavidin tulokasvuoden.

Materiaaliltaan NHL:ään pohjasakkaan kuuluvan Chicago Blackhawksin kausi joukkueena oli odotetun heikko, mutta Bedard itse pitää omaa tulokassesonkiaan tyydyttävänä.

– Henkilökohtaisesti kausi oli ihan ok. Ei kuitenkaan ehkä niin hyvä kuin mitä odotin, Bedard niputtaa Chicago Sun-Timesille antamassaan haastattelussa.

Bedard on tyytyväinen ennen kaikkea siihen, että oppi kauden aikana ns. ”talon tavoille” NHL:ssä.

– Opettelen vasta asioita. Mielestäni kehityin tasaisesti läpi kauden, mikä on iso asia. Tulevana kesänä minulla on useita osa-alueita, joita on parannettava. On positiivista lähteä kesään tietäen voivansa tulla joka osa-alueella paremmaksi, nuorukainen jatkaa.

– Mitä enemmän pelaan, sitä paremmin totun pelaamaan huippupelaajia vastaan maailman parhaassa liigassa.

68 pelissä 22 maalia ja 61 pistettä tehtaillut ykkösvaraus muistuttaa kuitenkin antavansa jatkossakin tekojen puhua sanojen puolesta.

– Teen kaikkeni kesällä tullakseni paremmaksi. Lopulta teot kuitenkin puhuvat enemmän kuin pelkät puheet, Kanadan MM-kisajoukkueessa kauttaan jatkava 18-vuotias taituri päättää.

LUE MYÖS: