Columbus Blue Jacketsin yhteisöä on kohdannut suuri suru. Kapteeni Boone Jennerin lapsi on menehtynyt synnytyksessä. Seura kertoi asiasta Jennerien kirjoittamalla tiedotteella.

– Meillä ei ole sanoja. Tuska on omassa luokassaan. Poikamme, Dawson Jenner, syntyi kuolleena 31. maaliskuuta 2024. Vaikka tämä kipu on isompi kuin mikään, mitä olemme aiemmin kokeneet, se on myös näyttänyt meille, millaista valtavaa rakkautta meillä on annettavanamme, Jennerit kirjoittavat.

– Vaikka sydämemme ovatkin särkyneet, olemme todella kiitollisia, että olemme hänen vanhempiaan ja odotamme sitä, että jonain päivänä pääsemme pitelemään häntä taivaassa. Olemme kiitollisia ja tunnemme itsemme siunatuiksi kaiken kohtaamamme rakkauden ja tuen vuoksi, jota olemme perheeltämme ja ystäviltämme saaneet.

Jenner on edustanut Columbusta koko NHL-uransa ajan. Seuran kapteenina hän on toiminut kolmen kauden ajan.