TPS:n puolustaja Otto Salin on suuntaamassa todennäköisesti TPS:n kauden päätyttyä rapakon taakse, Mayors Manor -sivuston Los Angeles Kingsin sisäpiiritoimittaja John Hoven raportoi.

HIFK:sta kesken kauden TPS:ään siirtynyt Salin on pelannut Liigan pudotuspeleissä seitsemän ottelua ilman tehopisteitä. Runkosarjassa 20-vuotias puolustaja teki TPS:n paidassa 15 ottelussa tehot 3+3=6. HIFK:n mukana nuorukainen kirjasi 29 ottelussa tehopisteet 0+6.

TPS:n ja Tapparan välinen puolivälieräsarja on tällä hetkellä tilanteessa 2-2. Joukkueet pelaavat torstaina Tampereella viidennen osaottelun.

Hoven uskoo, että Salinin NHL:n tulokassopimuksen syntyminen on vain ajan kysymys. Nuorten Leijonien luottopuolustaja on Kingsin 5. kierroksen (148.) varaus kesältä 2022.

– Salin oli jo viime kesänä Kingsin lupausten harjoitusleirillä. Hänen uskotaan palaavan Pohjois-Amerikkaan lähiaikoina. Kings omistaa Salinin oikeudet vielä kahden vuoden ajan ja hän on seuran TOP-10-lupaus tällä hetkellä. Odotamme hänen tekevän NHL:n tulokassopimuksen tässä jossain kohtaa, Hoven kirjoittaa.

LUE MYÖS: