Kaapo Kakolla on meneillään uran jatkon kannalta rahallisesti merkittävä kausi New York Rangersissä miehen sopimuksen umpeutuessa tämän kauden jälkeen.

Rangersiä läheltä seuraava Forever Blueshirts -sivusto arvioi 2,1 miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavan suomalaisen saavan seuraavaan sopimukseensa muhkean palkankorotuksen huolimatta rikkonaisesta ja odotuksiin nähden alavireisestä kaudesta.

Sivusto vertaa Kakon tilannetta Jesperi Kotkaniemen taannoisiin sopimusneuvotteluihin.

– Kakon potentiaali on yhä valtava, sitä on vaikea kieltää. Hyväksyisikö Kakko kolmen vuoden sopimuksen 3-3,5 miljoonan dollarin vuosipalkalla? Tämä on haarukka, joka todennäköisesti olisi Rangersin kannalta mieluisin.

– Vai odottaako Kakon leiri Kotkaniemi-skenaarion toteutumista? Hurricanes kiinnitti Kotkaniemen kahdeksan vuoden sopimuksella ja 4,82 miljoonan AAV:lla. He maksoivat hieman ylihintaa saadakseen pelaajan viimeiset sopimusvuodet alennuksella, Forever Blueshirts pyörittelee eri vaihtoehtoja.

Kotkaniemi solmi oman jatkosopimuksensa maaliskuussa 2022.

Kakko, 23, on pelannut tähänastisen NHL-uransa 0,39 pisteen keskiarvolla. Kotkaniemen vastaava lukema on 0,41.

LUE MYÖS: