Nashville Predators lähetti suomalaishyökkääjä Juuso Pärssisen tammikuun lopulla AHL:ään Milwaukee Admiralsin riveihin. Hän on nyt ehtinyt olemaan farmissa reilun kahden kuukauden ajan.

Pärssinen, 23, pelasi kauden alkupuoliskon NHL:n puolella. Hän kirjautti 44 otteluun tehopisteet 8+4=12. Farmista hän lähti hakemaan suurempaa peliaikaa, vastuuta ja onnistumisia. Niitä hän on myöskin saanut.

Pärssinen on pelannut AHL:n puolella nyt 20 ottelua. Niissä hän on kasannut vahvat tehopisteet 5+12=17.

Pohjois-Amerikassa pelatessaan Pärssinen on saanut vastuuta NHL:ssä 89 ottelun verran ja AHL:n puolella pelejä on nyt tilillä 30 kappaletta. Hän on väläytellyt osaamistaan NHL:n puolella ja todistanut myös pärjäävänsä siellä. AHL:n puolella Pärssinen voidaan puolestaan luokitella kärkipelaajaksi.

LUE MYÖS