Calgary Flamesin ruotsalainen tähtimaalivahti Jacob Markström on lähellä siirtoa NHL:ssä, väittää sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Friedmanin väitteen mukaan Markströmin uusi osoite on New Jersey Devils. Siirron kohdalla on toimittajan mukaan ennemminkin kyse vain siitä, koska treidi saatetaan maaliin asti.

– Devils on tehnyt päätöksensä siitä, että Markström on heidän maalivahtinsa – ainakin he toivovat näin. Jos he eivät saa siirtoa maaliin tällä viikolla, he aikovat odottaa kesään asti, Friedman lausuu.

Markströmin siirto Devilsiin oli tiettävästi jo valmiina viime viikolla, mutta se vedettiin lopulta pöydältä eri lähteiden mukaan Flamesin omistajaportaan taholta. Maalivahdin julkisesti esiin tuoma tyytymättömyys päätökseen on tiettävästi kuitenkin nyt kääntänyt myös seuran omistajaportaan pään siirron kannalle.

Markströmin kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2026. NHL:n siirtojen takaraja umpeutuu perjantai-iltana Suomen aikaa.

LUE MYÖS: