NHL:n hoito-ohjelmaan tammikuussa kirjautuneesta Washington Capitalsin Jevgeni Kuznetsovista on tipahtanut isoja uutisia.

NHL tiedotti lauantaina venäläissentterin läpäisseen hoito-ohjelman ja olevan valmis liittymään Capitalsin harjoitusvahtuuteen. Kuznetsovin paluusta peleihin ei ole vielä tietoa, mutta jo pelkkä jättipalkkaisen hyökkääjän paluu harjoituksiin tulee Capitalsille tärkeään saumaan joukkueen kamppaillessa idän viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Viimeksi tammikuun 27. päivä tositoimissa nähty Kuznetsov on pelannut kuluvalla kaudella 43 ottelua tehoin 6+11=17. 31-vuotiaan pelurin 7,8 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Chris Johnston

@reporterchris
Evgeny Kuznetsov has been cleared to resume practicing with the #caps after entering the NHL/NHLPA player assistance program in early February.

LUE MYÖS: