Nashville Predatorsin suomalainen maalivahtikaksikko on kuumaa valuuttaa NHL:n siirtotakarajan pelaajamarkkinoilla.

Ykkösmaalivahti Juuse Saroksen ympärillä vellova huhumylly yltyi entisestään tiistaina, ja nyt myös kakkosmaalivahti Kevin Lankisen ympärillä kuohuu.

Predatorsin GM Barry Trotz myöntää medialle saaneensa puheluita Lankiseen liittyen. Lankista pidetään luotettavana kakkosvaihtoehtona jollekin pudotuspelimenestystä tavoittelevista seuroista. Ainakin Colorado Avalanchen kerrotaan etsivän kakkosmiestä Aleksandar Georgijevin pelikuorman helpottamiseksi.

– Hän on hyvin valmistautunut ja pystyy voittamaan isoja joukkueita. Palataan asiaan ensi viikolla, Trotz vihjaa.

Lankinen, 28, solmi Predatorsin kanssa vuoden ja kahden miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen viime maaliskuussa. MM-kultamaalivahti on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua tilastoin 3,23 ja 89,2%.

LUE MYÖS: