Minnesota Wildin ja Vancouver Canucksin kohtaamisesta tuli melkoinen maalijuhla, jossa ei ollut tylsää hetkeä. Lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen matsi päättyi Wildin 10-7 voittoon.

Vielä toisen erän lopussa Wild oli 2-5 tappioasemassa. Kotijoukkue onnistui kuitenkin tykittämään kuusi maalia reilussa viidessä minuutissa. Mikään joukkue ei ole viimeistellyt kuutta maalia yhtä nopeasti koko 2000-luvun aikana. Koko NHL-historian nopeimmin kuusi maalia on tehnyt Montreal Canadiens kaudella 1982. Joukkueelta kului aikaa vain neljä minuuttia ja 24 sekuntia.

Ottelussa riitti paljon erikoisuuksia. Yksi niistä oli se, että peräti kolme pelaajaa onnistui iskemään hattutempun: Kirill Kaprizov, Joel Eriksson Ek ja J.T. Miller. Viimeksi kolme hattutemppua yhdessä ottelussa nähtiin vuonna 1992.

Kaprizov ja Eriksson Ek onnistuivat kumpikin iskemään ottelussa kuusi tehopistettä. Viimeksi kaksi joukkuekaveria vietti kuuden tehopisteen iltaa vuonna 1993, kun asialla olivat Wayne Gretzky ja Tomas Sandström.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The @mnwild scored six times in 5:45 to erase a three-goal deficit, marking the fastest six-goal flurry by one team in more than 25 years.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…