Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saroksen nimi on kuumaa valuuttaa NHL:n siirtotakarajan pelaajamarkkinoilla.

Predatorsilla on riveissään AHL:ssä sensaatiomaista kautta pelaava tulevaisuuden tähtinimi Jaroslav Askarov. Tämän vuoksi Predatorsin uskotaankin olevan valmis kauppaamaan nykyisen tähtivahtinsa Saroksen toisaalle oikean tarjouksen osuessa kohdalle.

Saros itse kiittelee Ylen haastattelussa GM Barry Trotzin tapaa käsitellä siirtoasiaa.

– Olen tykännyt tavasta, jolla hän kommunikoi suuntaani suoraan. Hän on sanonut, ettei minua olla ensimmäisenä kauppaamassa, mutta jos joku epätoivoisesti haluaa tarjota isoa pakettia, olisi tyhmää olla kuuntelematta, Saros avaa välejään seurapomoon.

Suomalainen itse olisi valmis jatkamaan uraansa Tennesseessä.

– Molemmilla osapuolilla on tahtotila uuteen sopimukseen. Se on se ensimmäinen suunnitelma ja sitä itsekin toivoo. Mielellään jatkaisin täällä, mutta en ole vielä sen pidemmälle asiaa miettinyt. Tässä bisneksessä voi tapahtua mitä tahansa, Saros myöntää.

Saroksen nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Viisi miljoonaa dollaria nykysopimuksestaan vuodessa kuittaavan tähtivahdin seuraavan sopimuksen vuositienestien uskotaan nousevan jopa kahdeksan miljoonan dollarin tietämiin.

LUE MYÖS: