Patrik Laine hakeutui tammikuussa pelaajien avustusohjelmaan. Nyt hänen joukkuekaverinsa Johnny Gaudreau on osoittanut suomalaiselle tukensa hienolla tavalla.

Gaudreau on liittynyt mukaan Laineen hyväntekeväsyysohjelmaan Laine Gives Back, jolla kerätään rahoja miesten mielenterveystyöhön.

– Kun näin hänen tekevän tätä kauden alussa, ajattelin, että se oli mahtavaa. Se on mielestäni hieno asia, Gaudreau kommentoi.

– Sitten hän sattui menemään ohjelmaan käsittelemään juuri näitä asioita, joten ajattelin, että mikä olisi parempi tapa tukea häntä kuin jatkaa siitä, mihin hän jäi, ja auttaa kaikin mahdollisin tavoin.

Hyväntekeväisyystyön ajatuksena oli, että Laine lahjoittaa tuhat dollaria miesten mielenterveystyöhön jokaista tekemäänsä tehopistettä kohden. Nyt Gaudreau lahjoittaa samaan tapaan tuhat dollaria jokaisesta tehopisteestään.