Florida Panthers otti viime yönä vakuuttavan 5-2 voiton Pittsburgh Penguinsista. Yksi voiton arkkitehdeista oli kaksi maalia Floridalle viimeistellyt Anton Lundell.

Lundellin ensimmäinen maali syntyi suorasta hyökkäyksestä. Hän parkkeerasi itsensä maalin kulmalle ja hienosti aikaa pelannut Matthew Tkachuk antoi suomalaiselle namupassin. Lundellin tehtäväksi jäi napauttaa kiekko tyhjänä ammottavaan maaliin.

Lundellin illan toinen osuma oli onnekkaan pompun seurausta. Tilanne lähti liikkeelle, kun Eetu Luostarinen ryösti näyttävästi kiekon löperösti pelanneelta Sidney Crosbylta ja passasi kiekon eteenpäin Lundellille. Lundell laukoi kohti maalia, mutta osui puolustajaan. Peliväline pomppi kuitenkin onnekkaasti aina maaliverkkoon asti.

Kauden 49 ottelussa Lundell on nyt iskenyt tehot 6+14=20.

Voit katsoa Lundellin maalit alta.

Florida Panthers

@FlaPanthers
No words for this pass from Chucky 🤯

Florida Panthers

@FlaPanthers
They don't ask how, they just ask how many 🤷