Connor Bedardin tuore ilmaveivimaali oli tuorein todiste NHL:n tuoreimman ykkösvarauksen taitopankista.

NHL-historian paras pistemies Wayne Gretzky myöntää suoraan, etteivät 18-vuotiaan Chicago Blackhawksin supertalentin tempun olisi onnistuneet häneltä itseltään.

– En olisi pystynyt tekemään samaa mitä hän teki. Tuollainen ei kuulunut omaan repertuaariini. Brett Hull olisi voinut onnistua siinä, mutta minä en olisi ikimaailmassa pystynyt samaan, Gretzky myöntää Blues-podcastissa.

”Ysiysi” kertoo nauttineensa Bedardin seuraamisesta tällä kaudella.

– Häntä on ollut hauska katsoa. Hän on ollut parempi, kuin mitä todennäköisesti uskoimmekaan. Hän ei ole ollut pelin suunnannäyttäjä ainoastaan jäällä. Hän on ollut mahtava myös jään ulkopuolella ottaen huomioon hänen ikänsä. Olen iloinen hänen puolestaan, hänellä on oikeanlainen valmentaja Luke Richardsonissa ja hän pelaa oikeassa organisaatiossa, Gretzky luettelee.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
OH MY CONNOR BEDARD